لوازم مصرفی عمومي و تخصصی بیمارستانی
ارائه لوازم يكبار‌مصرف و دائم‌مصرف  تخصصی و عمومی بیمارستانی و کلینیکال.
                                                   محصولات
تجهیزات پزشکی
ارائه دستگاههای مربوط به اتاق عمل، آی سی یو، سی سی یو، اورژانس و تمامی واحدهای کلینیکال.
                                                      محصولات
ست هاي جراحي 
ارائه دهنده ی ست های جراحی وارداتی و تولید داخلی .
                                                     محصولات
محصولات جدید
ارائه محصولات جديد در حوزه‌هاي جراحي، بيهوشي، تنفسی،زنان وزایمان و زیبایی و....
                                                      محصولات
لاپاروسکوپی یا جراحی باز؟

عمل جراحي لاپاراسكوپي روش جراحي نوين، بدون ايجاد جراحت هايي همچون جراحي هاي باز مي باشد.

در واقع امروزه متخصصين و درمانگران مختلف از این شیوه برای درمان و تشخیص بیماری‌های مختلف استفاده می‌کنند و در حال حاضر بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات زنان را نیز می‌توان به کمک روش لاپاراسکوپی در ابتداي امر تشخیص و سپس درمان کرد.

این نوع جراحی، یک روش درون‌بین است که طی آن، بدون باز کردن شکم، حفره داخل شکم و لگن کاملا روشن و نمایان می‌شود.

در این روش به کمک تلسکوپی که همه چیز را بزرگنمایی می‌کند، جراح دید بهتری خواهد داشت و از این طریق می‌توان بیماری‌های مختلفی را تشخیص داد و آنها را درمان کرد.

لازم بذكر است بنا به تشخيص متخصصين افرادی که زمینه ي بیماری‌های قلبی یا تنفسی را دارند، نباید از روش لاپاراسکوپی استفاده کنند.

                                                                         laparoscopy.jpg

لاپاراسكوپ چيست؟

يك ابزار جراحي استريل شامل يك سيستم عدسي دار مرتبط به دوربين ويدئويي است. يك سيستم كابل فيبر نوري نور را از منبع به محل عمل جراحي منتقل ميكند.به اين ترتيب يك تصوير واضح از محل ايجاد مي شود.جراح مي تواند از طريق ورودي هاي جانبي ابزار هاي باريك پنج تا ده ميليمتري مورد نياز را وارد شكم كند. اين ابزار ها شامل انواع اينسترومنت ها (گرسپر، قيچي، دايسكتور)،تروكار، هوك، ساكشن ايريگيشن، بايپولار و ...... مي باشد.

مزایا و معایب عمل جراحي لاپاراسکوپی

مهم‌ترین سوالی که در این زمینه برای بیماران مطرح می‌شود، مزایا و معایب استفاده از این روش است. البته نباید انتظار داشته باشیم لاپاراسکوپی بدون عارضه باشد و هیچ مشکلی برای فرد ایجاد نکند، ولی در مقایسه با عمل هاي جراحی باز عوارض بسیار کمتری ایجاد خواهد کرد.

*       چسبندگی یکی از مشکلاتی است که پس از عمل جراحی باز ممکن است ایجاد شود، اما در لاپاراسکوپی چون شکم باز نمی‌شود، در معرض هوای محیط قرار نمی‌گیرد و بافت بدن با لوازمی که هنگام عمل استفاده می‌شود تماس ندارد، چسبندگی خیلی کمتری ایجاد می‌کند.

*      یکی از فواید لاپاراسکوپی کوچک بودن جای زخم است، به عنوان مثال اگر عمل جراحی بستن لوله‌های رحم به روش جراحی باز انجام شود، باید برش جراحی حداقل به اندازه هفت تا هشت سانتی‌متر ایجاد شود، اما در این روش با دو سوراخ نیم تا حداکثر یک سانتیمتری می‌توان عمل جراحي را انجام داد.

*      با توجه به جراحت كم ايجاد شده هم از نظر زیبایی به نفع بیمار است و هم به او کمک می‌کند پس از جراحی سریع‌تر به زندگی روزمره باز گردد و کارهای عادی را از سر بگیرد.

*       فرايند كنترل عفونت از اين طريق بسيار اثر بخش تر،نسبت به جراحي باز مي باشد. همچنین در روش جراحی باز، داخل شکم به خوبی روش لاپاراسکوپی روشن نمی‌شود و چون اعضای بدن روی هم قرار گرفته‌اند، ممکن است خیلی از بافت‌ها بخوبی دیده نشود، اما این مشکلات در لاپاراسکوپی وجود ندارد.

*      البته باید گفت دمیدن گاز داخل شکم که در روش لاپاراسکوپی انجام می‌شود، برای برخی افراد خطرناک است، بنابراین افرادی که زمینه بیماری‌های قلبی یا تنفسی دارند، نباید از این روش استفاده کنند.

پس به طور كلي آسیب کمتر،کاهش زمان بستری در بیمارستان، کاهش زمان ناتوانی بیمار، تاثیر روی زیبایی،اثر اقتصادی و كاهش احتمال عفونت از مزاياي اين روش مي باشد.و عموما نياز به تجهيزات خاص، آموزش طولاني مدت،در برخي موارد ريسك آسيب رساندن به ساختار آناتومي نيز از معايب عمل جراحي لاپاراسكوپي ميباشد.

لاپاراسکوپی چه زماني كاربرد دارد؟

با توجه به مزایای استفاده از روش لاپاراسکوپی، شاید این سوال برایتان پیش بیاید که کدام یک از عمل هاي جراحی را می‌توان به این روش انجام داد.

*      امروزه از روش لاپاراسکوپی هم در حوزه لگن و هم در حوزه شکم استفاده می‌شود. درآوردن فیبروم ‌های رحمی،کیست‌های تخمدان و بستن لوله‌های رحمی از جمله مواردی است که می‌توان در مورد آنها از روش لاپاراسکوپی استفاده کرد.

*     یکی از موارد مهم استفاده از روش لاپاراسکوپی، تشخیص علل نازایی در زنان است. به همین دلیل در مورد نازایی‌هایی که علت خاصی برای آنها پیدا نشده است و معاینات و آزمایشات بیمار مشکلی را نشان نمی‌دهد، می‌توانیم از این روش استفاده کنیم، چون برخی مشکلاتی که در آزمایش‌ها و سونوگرافی‌ها مشخص نمی‌شود، با این روش قابل تشخیص است.

      *      یکی از موارد استفاده از لاپاراسکوپی، تشخیص و درمان آندومتریوز است. ((آندومتریوز نوعی بیماری در خانم هاست که تنها روش تشخیص قطعی آن، لاپاراسکوپی است))

آندومتریوز را نمی‌توان به کمک آزمایش خون، سونوگرافی یا معاینه به طور قطعی تشخیص داد و تنها روش  تشخیص بیماری، مشاهده ضایعات آندومتریوز با دید مستقیم توسط لاپاراسکوپ است.

لاپاراسکوپی برای كدام گروه از بيماران ممنوع است؟

*      افرادی که به بیماری‌های قلبی یا بیماری‌های انسدادی ریه مبتلا هستند، نباید از این روش استفاده کنند. بنابراین لاپاراسکوپی برای افرادی که مشکل خاصی ندارند، سالم و در سنین مناسب هستند، هیچ گونه مشکلی ایجاد نمی‌کند.

*      انجام عمل جراحی به روش لاپاراسکوپی در سنین بالای 60 سال چندان مناسب نیست. البته افرادی که تصمیم می‌گیرند از این روش استفاده کنند، باید به یک پزشک متخصصی مراجعه کنند که در این زمینه تبحر و مهارت دارد.

*       پزشکی که عمل لاپاراسکوپی را انجام می‌دهد، حتما باید دوره‌های خاصی را گذرانده و در این زمینه مهارت کافی داشته باشد، چون این عمل بر خلاف این‌که برای بیمار راحت و به نفع اوست، برای پزشک جراح کاری نسبتا دشوار است.

 

آرتروسکوپی چیست وآرتروسکوپ چه وسیله ای است؟

                                                                                                    شقفاقخ

آرتروسکوپی یک وسیله جراحی است که پزشک متخصص ارتوپدی از آن برای دیدن داخل مفصل به جهت تشخیص یا درمان بیماری استفاده میکند. کلمه آرتروسکوپی به معنای دیدن داخل مفصل است Arthro به معنای مفصل و scopy به معنای دیدن است.
 پزشک معالج با دیدن داخل مفصل میتواند بسیاری از بیماریهای آنرا تشخیص داده و اقدام به جراحی بعضی از آنها از طریق آرتروسکوپ کند.

چرا نیاز به ابزار و جراحي آرتروسکوپی وجود دارد؟
روند تشخیص بیماری های مفصلی معمولا از مراحل خاصی میگذرد. پزشک ابتدا سعی می کند از طريق صحبت با بیمار اطلاعات لازم در مورد مشکلات وی را از او بگیرد. سپس وی را معاینه میکند و بعد از آن از طریق انجام آزمایشات و تصویربرداری هایی مانند رادیوگرافی ساده، سی تی اسکن یا ام آر آی سعی میکند به تشخیص بیماری نزدیک تر شود. گاهی اوقات تشخیص دقیق بیماری امکانپذیر نیست. در این موارد ممکن است بتوان از طریق آرتروسکوپ و دیدن داخل مفصل تشخیص بیماری را امکانپذیر کرد. با استفاده از آرتروسکوپ میتوان پارگی لیگامان ها را در شانه و زانو درمان کرد. میتوان غضروف آسیب دیده در شانه یا زانو و منیسک آسیب دیده در زانو را ترمیم یا خارج کرد.
ترمیم یا بازسازی رباط صلیبی قدامی در زانو و یا خروج بافت های ملتهب در زانو، شانه، آرنج، مچ دست و مچ پا با آرتروسکوپ امکانپذیر است. آرتروسکوپ میتواند به خروج استخوان ها یا غضروف های آزاد در شانه، زانو، آرنج ، مچ دست و مچ پا کمک کند. به توسط آرتروسکوپ میتوان سندرم کانال کارپ را در ناحیه مچ دست درمان کرد. گرچه میتوان درون هر مفصلی را با آرتروسکوپ دید ولی انجام آرتروسکوپی در شش مفصل بیشتر انجام نمی شود که عبارتند از زانو، شانه، آرنج، مفصل ران، مچ دست و مچ پا.
           

 

                                                                                              شقفاقخ ساخعمیثق    

شيوه جراحي آرتروسكوپي توسط متخصص
مهمترین قسمت یک آرتروسکوپ یک لوله فلزی توخالی به اندازه تقریبی یک نی است. در یک انتهای این لوله فلزی، یک دوربین فیلمبرداری بسیار دقیق قرار گرفته است و در درون لوله تعداد زیادی عدسی وجود دارد. پزشک متخصص ارتوپد از طریق یک شکاف چند میلیمتری این لوله را وارد فضای مفصلی کرده و سپس تصاویر تهیه شده توسط دوربین به یک مانیتور با وضوح بالا منتقل میشود تا پزشک معالج بتواند تصاویر داخل مفصل را روی مانتیتورببیند.
یک منبع نور پرقدرت از طریق همان لوله، نور کافی را برای دیدن داخل مفصل در اختیار جراح میگذارد. از طریق یک شکاف دیگر در روی مفصل لوله باریک دیگری وارد مفصل میشود تا از طریق آن مقداری مایعات به داخل آن فرستاده شود. هدف از این فعاليت دو مورد ميباشد. اول اين که مایع کدر داخل مفصل خارج شده و یک مایع شفاف و زلال جای آنرا بگیرد تا داخل مفصل بهتر دیده شود و دوم افزایش حجم داخل مفصل است تا به این طریق اجزای مفصل بیشتر از هم فاصله گرفته و بهتر دیده شوند و فضا برای حرکت آرتروسکوپ در مفصل نیز مهیا شود.
 پزشک ارتوپد میتواند بسیاری از قسمت های داخل مفصل را از طریق آرتروسکوپ ببیند و بیماری ها و ضایعات آنرا تشخیص دهد. پزشک معالج ممکن است از طریق شکاف کوچک دیگری در مفصل ابزارهای جراحی خاصی را به داخل آن فرستاده و از طریق آنها اقدام به درمان و جراحی بعضی از ضایعات درون مفصلی کند. این ابزار و ست هاي جراحي بسیار متنوع هستند. بعضی از آنها مانند چاقو برای بریدن بکار برده میشوند. با بعضی دیگر که یک سر چرخنده دارد میتوان قسمت هایی از بافتهای داخل مفصل را تراشید.
براي مثال ابزارهاي مورد كاربرد در جراحي آرتروسكوپي عبارتند از:
انواع اينسترومنت ها (پانچ، گرسپر، قيچي)، شيت، كانولا، انواع شيور، شيوربليد، الكترود و ..... همچنين میتوان از لیزر هم در حین عمل جراحي آرتروسکوپی استفاده کرد.
.

مراحل انجام عمل جراحي آرتروسكوپي
معمولا درمان آرتروسکوپی بصورت یک جراحی سرپایی است به این منظور که بیمار مدت کوتاهی معمولا چند ساعت قبل از جراحی در بیمارستان بستری شده و بعد از آرتروسکوپی میتواند در همان روز از بیمارستان مرخص شود. مانند هر عمل جراحی دیگر بیمار باید به توسط متخصص بیهوشی تحت بیهوشی عمومی یا بیحس کمری یا به ندرت بیحسی محلی قرار بگیرد. پس باید قبل از شروع عمل، بیمار حداقل به مدت هشت ساعت چیزی نخورده و نیاشامیده باشد. کل آرتروسکوپی ممکن است چیزی حدود نیم تا یک ساعت وقت ببرد.
اگر در حین عمل بطور کامل بیهوش نشده باشید شما هم میتوانید از طریق مانیتور شاهد روند عمل جراحي آرتروسکوپی باشید. در انتهای جراحی، وسایل خارج شده و شکاف های پوستی بخیه شده و پانسمان میشوند.

عوارض آرتروسکوپی چیست؟
عوارض آرتروسکوپی زیاد نیست ولی مانند هر جراحی دیگر احتمال عفونت، التهاب وریدها، تورم و خونریزی زیاد، آسیب عروق و یا اعصاب وجود دارد. لازم بذكر است طبق تحقيقات صورت پذيرفته احتمال عارضه در آرتروسکوپی اگر به درستی انجام شود کمتر از یک درصد است.
 
آرتروسکوپی چه مزایایی دارد؟
گرچه توجه به عمل جراحي آرتروسکوپی از جانب مردم، بیشتر به علت استفاده از آن در درمان ورزشکاران معروف بدست آمده، ولی درمان با آرتروسکوپ در بعضی بیماری ها میتواند موجب ساده شدن عمل جراحی، درد کمتر بیمار بعد از جراحی، كاهش احتمال بروز عفونت، كاهش جراحت و كوتاه تر شدن دوران نقاهت نسبت به عمل جراحي باز باشد. معمولا بيمار همان روز یا روز بعد از جراحی میتواند از بیمارستان مرخص شود. در بسياري از موارد بیمار میتواند بعد از چند روز به فعاليت هاي روزمره ادامه دهد.و اين امر مسبب اين مي شود كه بيماران و متخصصين اين نوع عمل جراحي را بنا به تشخيص ترجيح دهند.

تكنولو‍ژي جديد پيش بيني و تشخيص سرطان سينه (Dynamic angiothermography)

سرطان سينه يكي از علت هاي اصلي مرگ و مير در ميان زنان درجهان است .اين بيماري در 5 سال اول حدود 20-25 درصد ميزان مرگ و مير و در 10 سال حدود 35 درصد مرگ و مير را نشان ميدهد.حتي براي بانواني كه از اين بيماري نجات پيدا ميكنند اثرات آن پا برجاست از جمله اينكه اين بيماري زندگي اجتماعي و احساسي و روان شناسي اين افراد را براي هميشه تغيير مي دهد.

با وجود ماهيت خطرناك سرطان سينه هنوز هيچ راه موثري براي مبارزه و كاهش شيوع اين بيماري وجود ندارد. به عبارت ديگر اگرچه مخارج قابل توجهي از جمله هزينه هاي مالي و انساني كه سازمان هاي علمي و اجتماعي متقبل شده اند منجر به كاهش ميزان مرگ و مير شده است اما تعداد زناني كه به اين بيماري مبتلا شده اند را كاهش نداده است. در حالي كه تشخيص زود هنگام اين بيماري به طور قطع در حفظ جان بيماران بسيار موثر است، البته نه در تمام موارد، اما براي پيشگيري از اين بيماري كافي نيست .

تا الان يكي از باورهاي ابتدايي در سنولوژي اين بوده كه سرطان از تغييرات سلولي ناشي ميشود كه در ابتدا اندك است واما به تدريج به نئوپلازي آشكار پيشرفت ميكند.حقيقت اين است كه تقريبا زخم ها و ضايعات كه از نظر بافت شناسي مهم هستند هيچ وقت به سرطان تبديل نمي شوند در حالي كه آنهايي كه از نظر بافت شناسي اهميت كمتري دارند ممكن است به سرطان تبديل شوند. درواقع، اين حضور يا عدم حضور ژن خاصي است كه اين پيشرفت را تعيين مي كند.

بدين ترتيب ضروري است كه زخم هاي پيش تهاجمي را در يك محل متمركز كرده و پتانسيل سرطان زايي آن را از طريق جزئيات مشخصات ژنتيكي آن مطالعه نماييم، در غير اينصورت انتخاب روش درماني و پيشگيري مناسب كه منجر به پيشگيري واقعي گردد غير ممكن خواهد بود. نكته حائز اهميت اين است كه استرات‍ژي هاي جديد درمان و تشخيص مورد نياز است. به نظر مي رسد يكي از اين استراتژي ها، مشاهده تغييرات داخل سينه به هنگام جريان خون است.

ما ميدانيم كه تغييرات گردش خون توسط همه پديده هاي فيزيولوژيك و پاتولوژيكي كه به طور مداوم در يك موجود زنده يا هر قسمت از آن اتفاق مي افتد، مشخص مي شوند. اين منطقي است كه يك اتفاق سيگنالي مثل شروع سرطان بايد جريان خون را در قسمت هاي مبتلا درگير كند، كه در مورد سرطان به معناي مصادره و تصاحب خون بيشتر از نزديكترين رگ هاست. تومور نياز به تغذيه دارد. در واقع تومور شروع به تغيير مسير گردش خون ميكند حتي قبل از اينكه به وجود بيايد.اين سلول ها هستند كه به تومور تبديل مي شوند و باعث تغييرات گردش خون ميشوند.

دكتر دنيل منتروكلي

رئيس دپارتمان بيماري هاي سينه (پستان) در مركز تحقيقات و آموزش پزشكي ژنوا

پروفسور تومورشناسي در دانشگاه لاساپيزناي رم

پس از 25 سال همكاري با پروفسور جيان كارلو منتروكلي، عضو انجمن فدراسيون بين المللي زنان و زايمان و عضو هيئت متخصصین S.I.S، ما یک روش جدید برای تشخیص سرطان سینه بنام Dynamic angiothermography(DATG) ایجاد کرده ایم.

 

(DATG) در همكاري با بخش فيزيك پزشكي دانشگاه بلوگنا سرچشمه گرفته و ايجاد شده است.تحقيقات انجام گرفته منجر به ايجاد صفحه جديدي كه متفاوت از صفحاتي است كه در درمانگاه (ترموگرافي)اتصالي استفاده ميشده است. اين وسيله جديد قادر به ارائه اطلاعات دقيق تري است نه فقط بوسيله تشخيص مقدار حرارت ساطع شده ازسینه، بلكه در واقع ميكروسيركولاسيون حاضر در غده پستان را با وضوح خيلي كم ميكرون ها عكس برداري ميكند. اين عكس مورفولوژيكي در نبود هيچ پاتولوژي در طول زندگي يك خانم بصورت ثابت باقي مي ماند. مطالعات علمي بر روي آنژيوژن ها شواهدي از حضور رگ هاي جديد در مراحل اوليه سرطان سينه ارائه ميدهد.بنابراين در طول پيگيري هاي باليني بيمار، تغييرات بعدي در مشخصات بصري در برابر آن چه كه در ويزيت اوليه بدست آمده يك دگرگوني به سمت حالت سرطاني را نشان خواهد داد.توصيه مي گردد كه(DATG) در كنار روش هاي حاضر تشخيص از جمله ماموگرافي ، اكوگرافي و تشديد مغناطيسي استفاده شود.

به طور خلاصه ويژگي هاي (DATG) عبارتند از :

-          هر خانمي الگوي حرارت آنژيو خاص خود را دارد درست مشابه اثر انگشت خاص هر فرد.

-          در صورت نبود بيماري اين عكس در طول تمام زندگي هر خانمي به طور ثابت باقي ميماند.

-          هر تغييري در عكس يك علامت باالقوه از شروع بيماري است.احتمال بيماري يا بد خيمي آن مستقل از سايز يا شكل و حالت زخم است.

-          از ديگر مزاياي اين روش سرعت استفاده آن، مقرون به صرفه بودن و ماهيت غير تهاجمي آن است .

شرح توصيف تكنولوژي(DATG):

هسته (DATG) يك صفحه نازك و سفت از پلاستيك مخصوص با تركيبي از كريستال مايع بر اساس نانو تكنولوژي مولكولي است. ساختار مولكولي كريستال باعث مي شود كه نور محيط، بسته به حرارت شناسايي شده توسط غشاء پلاستيكي اي كه روي سينه قرار مي گيرد در طيف رنگ قرمز تا بنفش بازگردانده مي شود.

تفسيروآناليز درست از اين نشانه ها به تشخيص مي انجامد.(DATG) كه از هر تكنيك دماسنجي ديگري متفاوت است و حرارت را اندازه نمي گيرد بلكه اطلاعات كيفي بيش از اطلاعات كمي فراهم ميكند، تا الان بر روي 7000 بيمار امتحان شده است .توسط بيش از 1000 بيوپسي پشتيباني شده است.اين آزمايشات نشان ميدهد كه (DATG) فقط سرطان را تشخيص نمي دهد بلكه همچنين زخم هاي پيش تهاجمي را در يك محل در سينه متمركز مي كند و در نتيجه امكان پيشگيري از پيشرفت آنها به سرطان را ميسر ميگرداند.

نكات عملي:

-          سريع

-          كاملا غير تهاجمي

-          اقتصادي(تجهيزات و هزينه هاي نگهداري محدود)

-          در هر سني قابل استفاده است

-          انطباق خيلي خوب

-          پيشگيري از سرطان سينه 

-          بدون اشعه، بدون مواد شيميايي، بدون درد                                                                                                                           

-          قابل تكرار و قابل توليد مجدد

-          زمان انجام سريع و پاسخگويي فوري

                                                                                                                            home 1 01  

 

                                                                                                                           

سيستم هايپر باريك – BioBarica

يك شبكه جهاني متشكل از مراكز درمان با هايپر باريك براي تمامي تخصص هاي پزشكي

مزايا

متعلق به شبكه و برند بين المللي پزشكان تمامي تخصص ها است

اختصاص دادن قلمرو و سياست هاي رشد انحصاري

ارتباطات طراحي شده به صورت وي‍ژه براي بيماران و متخصصان برنامه هاي آموزشي، پشتيباني پزشكي، فني و تجاري

اطلاعات پزشکی بروز رساني شده در مورد كاربرد ها و دسترسي به پروتكل هاي انحصاري پزشكي

داراي تبليغات و رسانه ها، نمايشگاه ها و كنگره هاي جهاني پزشكي

مناسب براي

دكتر هاي مطب هاي خصوصي كه از مزاياي اين شبكه و برند بهره مي برند.

كلينيك ها و مراكز پزشكي كه داراي خدمات درماني داخلي هستند

درمانگاه هاة بيمارستان ها و مراكز توانبخشي

درمان با اكسيژن پر فشار

مكانيسم عملكرد HBOT (درمان با اكسيژن پر فشار)

بيماران اكسيژن با غلظت بالا را در سطح بالاتري نسبت به فشار اتمسفر دريافت مي كنند.

با حل شدن اكسيژن در پلاسماي خون هيپركسي قوي توليد مي شود

دسترس پذيري بالاي اكسيژن محلول در پلاسماي خون، انتشار اكسيژن در بافت ها به شدت افزايش مي دهد.

كاربردهاي پزشكي

عصب شناسي 

.سكته هاي مغزي

.بيماري پاركينسون

.مولتيپل اسكلروزيس

.بيماري آلزايمر

.فلج مغزي

زخم ها

.سوختگي ها

.آسيب ها و زخم هاي ديابتي

.زخم هاي وريدي

.زخم هاي پس از جراحي

تروماتولوژي (ضربه شناسي)

.تروما ها

.اقدامات قبل و بعد از جراحي

.حركت شناسي

.صدمات مربوط به كار و تمرين

.آسيب هاي استخوان

.كورك استخواني (استئوميليت)

كلينيك سلامت و بهداشت

. فيبروميالژيا

.خستگي مزمن

.ميگرن و سردرد ها

.وزوز گوش

.سالمندان

مغز و اعصاب كودكان

.فلج مغزي

.اختلالات طيف اوتيسم

.سم زدايي

پزشكي ورزشي

.صدمات تاندون

.آسيب عضلاني

.صدمات ليگامنت

.آسيب شناسي مفصلي

.بهبود پس از ورزش   

درباره ما


شرکت امید سلامت پرتو طب با هدف کمک به توسعه صنعت تجهيزات پزشکي و با تمرکز بر واردات، توزيع و فروش اقلام و تجهيزات موردنياز مراکز درماني کشور تاسيس گرديده است. و در حال حاضر به عنوان يکي از شرکت‌هاي معتبر در زمينه عرضه اقلام و تجهيزات پزشكي به بخش عمده‌اي از مراکز درماني و بيمارستاني کشور به فعاليت خود ادامه می دهد
 

تماس با ما

تلفن:
66872118
فکس:
66384921
ایمیل:
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
پشتیبانی:
09335274745

 

 

لینک های مفید

با ما همراه باشید

instagram2 

telegram2